HAPPY BIRTHDAY, PREVENTIEKRONKELS !

Een overzicht van 2 jaar preventiekronkels… Twee jaar opinie, humor, kritische blikken, andere invalshoeken. Twee jaar van toenemend succes, aanmoediging, positieve commentaren ook. Dat is natuurlijk allemaal niet zomaar vanzelf gekomen. We zetten even enkele succesfactoren op een rijtje…

1. Dat we een geweldig team vaste bloggers hebben bijvoorbeeld…vastebloggers

2. … aangevuld met een reeks gastbloggers om u tegen te zeggen. En dat doen we dan ook regelmatig. Zoals bijvoorbeeld in “dank u wel, gastbloggers”.
gastbloggers3. Dat ons publiek over de hele wereld zit. Okee, die kliks vanuit Zimbabwe en Korea zijn misschien ongelukjes. Maar dat we ook buiten België gelezen worden, lijdt geen twijfel. Daarom ook voor jullie: “dank u, beste lezers en verspreiders van onze preventiekronkels”.

per land

4. En natuurlijk dat we op twee jaar een hele reeks geweldige preventiekronkels uit onze pen toetsen tevoorschijn toverden. Elke auteur in zijn eigen stijl. De top10 van meest gelezen stukken toont dat al onze bloggers en hun verschillende stijlen elk hun publiek hebben.

5. Dat we er nog niet genoeg van hebben. En dus nog een tijdje blijven doorgaan. Want onze sterkte, dat is dat mengsel van feit en fictie, droom en realiteit, dat we beschrijven met die net iets ‘andere’ blik. En daar blijven we voor gaan…

 

Wist je dat je Preventiekronkels tegenwoordig ook op Facebook kan vinden? Kom ons daar ook bezoeken!


Onze sterkte

Onze bloggers gebruiken soms situaties uit hun eigen leven of dat van collega-preventiedeskundigen als uitgangspunt voor een blog. Respect, zowel voor huidige en vorige werkgevers als voor de privacy van collega’s staat daarbij centraal. Het resultaat zijn Preventiekronkels waarbij feit en fictie, heden en verleden, droom en realiteit in sterke mate door elkaar lopen.

Advertenties

2 thoughts on “HAPPY BIRTHDAY, PREVENTIEKRONKELS !

  1. twee jaar geleden ontstond je uit een klein telefoontje. Een briljant idee van je geestelijke ouders. Trots ben ik op je, omdat het het gene bent geworden wat we hadden gehoopt, die zaterdagavond op 1 december 2012. Bedankt aan alle medebloggers, gastbloggers en bezoekers, dankzij jullie vinden we telkens inspiratie om een andere blog te maken, een reflectie te maken of gewoon een moment van “peinzen” te maken. Merci, allemaal om mee te werken aan dit heerlijke project.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s