May the force be with them

bron afbeelding: petitemagique.wordpress.com

bron afbeelding: petitemagique.wordpress.com

Ben ik gegroeid in 2015? Was the force with me? Een eenvoudigere evaluatie kan een mens niet hebben. Ja, volmondig ‘ja’. Ik ben gegroeid in 2015. Vooral dankzij een bende geniale, verrassende, eigenzinnige mensen.

Plant manager “T”. Hij behaalde zijn niveau II en wil alles tot in de puntjes safe hebben. Op veel vlakken gaat hij hierbij een stuk verder dan wetgever of inspectie eisen. En volgend jaar gaat hij voor OHSAS. May the force be with him.

COO “M”. Die de groei in zijn bedrijf hét moment vindt voor een Ohsas. Voor investeren in mensen en teams. En bovenal in veilige werkomstandigheden. Als je bedrijf jaarlijks met dubbele cijfers groeit, geen sinecure. May the force be with him.

CEO “D”. Die hamert op brand en ergonomie. Die KPI’s zo definieert dat welzijn mee de bonus bepaalt. May the force be with him.

Délégée “J”. Die in volle CPBW-crisis met vrouwelijke diplomatie en intuïtie de boel ontmijnde. May the force be with her.

HR-directeur “F” die in een moeilijk kader expliciet in de notulen laat opnemen dat zijn bedrijf al het mogelijke zal doen om de wetgeving toe te passen en te respecteren. Ook al is Rome niet in één dag gebouwd. May the force be with him.

Voor al deze mensen en al degenen die ik vergeet: MTFBWT.

En natuurlijk ook voor Myriam. Die ieder jaar weer vele bergritten rijdt. Bergritten met cols gebouwd uit stevige, ouderwetse stress. Waarbij iedere nieuwe stresscol steevast hoger is dan de vorige. En dat dankzij mijn deskundige competentie om de lat steeds verder en hoger te leggen. Ook voor oudere werknemers-zaakvoerders 😉

MTFBWher.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s