Welkom !

Iets nieuws. Altijd spannend. Een uitdaging, zoals ze zeggen. Alleen, als we hier op ons gezicht gaan, kan iedereen het zien. Of nee, beter anders denken. Want eigenlijk is het net omgekeerd. Als we hier op ons gezicht gaan, dan komt dat precies doordat niemand ons zal gezien hebben. Eigenlijk wel een opluchting dus. Tegen zoveel logica kan niemand op.

En dus beginnen we er gewoon aan. Een blog over welzijn op het werk. Over wat ons bezighoudt in dat verband. En nog veel meer. Want we willen het breed zien. Vandaar de “and more” in de naam.

We willen een referentie worden. We willen dat de blog leeft. Dat er gereageerd wordt. Dat er discussie is. Is dat ambitieus? Arrogant? So be it. Ik schrik van mijn eigen woorden. En toch ook weer niet. Want zo buitengewoon is het ook niet. Een blog. We zijn niet de eersten, en we zullen vast niet de laatsten zijn.

Tegelijk ook een oefening in samenwerken. Aftasten of dat netwerk dat we denken uitgebouwd te hebben, en waarvan we enkele takken met elkaar willen in contact brengen, of dat netwerk er staat. Of het dit aankan. Of het dit doorstaat, en er ook beter van wordt. Want dat hopen we natuurlijk ook.

Enfin, de lat ligt dus hoog. We willen dat ons nieuw kindje gezond is, dat het goed groeit, dat het mooi is. Dat iedereen het mooi vindt en er even enthousiast over is als wij.

Santé!

Advertenties

2 thoughts on “Welkom !

  1. Zal dit nieuw kindje dat kenmerkend neusje hebben of zijn het toch de oortjes en vingertjes waarin we onszelf menen te herkennen? Verschillende invalshoeken, verschillende meningen, toch hetzelfde neusje.

    Like

  2. Pingback: Happy birthday, dear Preventiekronkels | Preventiekronkels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s